Terkini: Polis Masuk Kediaman Najib, Bawa Keluar Sejumlah Kotak. Ini Yang Najib Sempat Lakukan Sebelum Polis Datang

Kuala Lumpur, 16 Mei – Rumah Bekas Perdana Menteri Malaysia, Najib Razak, telah dimasuki oleh sepasukan polis sebentar tadi.

Sebelum perkara itu berlaku, difahamkan lebih dari sedozen kereta dan trak polis dilihat menuju masuk ke rumah bekas pemimpin negara terbabit.

Bernama menerusi satu video melaporkan pada 8.18 malam, sebuah kereta Toyota Vellfire yang dipercayai dinaiki oleh Najib keluar dari kediaman rumah terbabit sebelum pulang semula pada jam 9.53 malam.

Tidak lama selepas itu, iaitu pada 10.15 malam, beberapa kereta dan trak polis dilihat memasuki kawasan kediaman terbabit sebelum membawa keluar beberapa kotak dokumen dari rumah berkenaan.

Dipercayai kotak-kotak terbabit mengandungi dokumen-dokumen yang berkaitan dengan 1MDB yang sedang dalam siasatan kini.

 

 

 

Sebelum berlakunya perkara terbabit, akaun Twitter Najib Razak telah memuat naik beberapa foto Najib menunaikan solat terawih.

sumber: siakapkeli, freemalaysiatoday

Artikal sebelum ini…

[VIDEO] Sakisikanlah Kata-Kata Najib Yang Akhirnya Memakan Dirinya Sendiri

 

Saksikanlah Kata-Kata Najib Memakan Dirinya Sendiri. Netizen: “Punca kekalahan BN adalah kerana syok sndiri”. Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Rasa yang baik tentang diri anda boleh membantu anda berjaya-malah menjadikan anda lebih menarik. Tetapi dos kerendahan hati menandakan fikiran yang hebat. Berikut adalah beberapa ego besar yang dapat mengajar kita tentang menjaga saiz kepala kita.

Ini sama juga dalam kerjaya anda, kalau terlalu yakin kepada diri tanpa ambil faktor yang lain akan rosakkan kerjaya anda.

Keyakinan adalah salah satu bahan penting dalam harga diri. Satu lagi bahan penting ialah rasa hormat diri. Hanya apabila anda percaya pada kebolehan anda dan anda menghormati diri dan tempat anda di dunia, bolehkah anda mempunyai tahap harga diri yang sihat.

Ia sebenarnya tidak mungkin mempunyai keyakinan yang terlalu banyak, bertentangan dengan kepercayaan popular. Kejutan penghargaan diri yang sering disertai dengan penolakan yang terlalu banyak konflik bukanlah tanda harga diri yang tinggi, tetapi biasanya menyerlahkan kekurangan keyakinan diri dan penghormatan diri.

Jangan undervalue kerja yang baik atau betapa hebatnya anda melihat, tetapi sebaliknya jujur ​​mengakui kepada diri sendiri bahawa sebenarnya, anda bijak.

Apa-apa pun, jom sama-sama kita saksikan video di bawah. Saksikanlah Kata-Kata Najib Memakan Dirinya Sendiri

Sila tonton video:

Sumber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *